ヒオス島のマスティハ マスティック
通信販売 原料販売|ギリシャ食品

エスティア日本はマスティハ正規取扱店です。
ギリシャ ヒオス島|健康食品 化粧品 原料

ブログ パラカロ・ギリシャ
マスティックを使ったレシピ集
生産者の紹介

2017年 06月
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
今日
2017年 07月
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31      


マスティックを知ろう!使おう!
 
TOP >  学術論文:マスティハ  もくじ > マスティハ・ガムの植物科学的分析



1.    Phytochemistry, Vol. 30, Issue 11, 1991, Pages 3709-3712  
  Triterpenoids from gum mastic, the resin of Pistacia lentiscus  
  Franz-Josef Marner, Antje Freyer and Johann Lex*
Institut für Biochemie, Universität zu Köln Zülpicher Straße 47, D-5000 Köln 1, Germany
a Institut für Organische Chemie, Universität zu Köln Greinstraße 4, D-5000 Köln 41, Germany
 
  Abstract
Two novel nortriterpenoids and two, hitherto unknown, representatives of the rare malabaricane and polypodane type, respectively, were found in the neutral fraction of gum mastic, the resin of Pistacia lentiscus. In addition, several tri-, tetra- and pentacyclic triterpenes were identified. The significance of these results for the geometry of the epoxyqualene cyclase/substrate interaction in Pistacia lentiscus is discussed.
 
     





このページをメールで友だちにすすめる    ▲このページのトップへ